Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Sisteme de invelitori

Membru Bizoo de 7 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
3 pareri

Jgheaburi pentru sistem pluvial

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Brand
Dimensiune 125;150;165
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sistem pluvial - realizeaza evacuarea apelor pluviale si impiedica scurgerea apelor direct pe fatada si formarea turturilor in perioada rece a anului. Se compune din jgheaburi, burlane, guri de scurgere si elementele de fixare si racord. Sistemul pluvial se mai numeste si sistem de drenaj.

JGHEAB - element constitutiv al sistemului pluvial. Poate fi semirotund sau rectangular si are rolul de a colecta apele pluviale de pe versantii acoperisului.

Producerea JGHEABULUI se bazeaza pe tehnologia suedeza, intrucat foloseste otelul suedez de cea mai buna calitate (0,6 mm), zincat pe ambele parti (275 g/mp) si acoperit cu Prelaq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prelaq Nova confera produselor o suprafata de netezime deosebita, stabilitate foarte mare a culorii si o rezistenta solida la actiunea apei de ploaie si a agentilor poluanti din atmosfera.

Cele cinci straturi care confera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse. Acesta este motivul pentru care oferim garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp si singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura